Naša bublanina

mimka946 - fotkamimka946, 5. januára 2013
Naša bublanina
Foto: mimka946

Jednoduchý dokaže ho každý :)

20 minút
príprava
10 minút
na 190 °C

Suroviny

1 hrnček
1 hrnček
4 ks (celé)
2 hrnček
1 ks
1 sáčok
1 hrnček
1 hrnček
2 ks




Postup

  1. 1

    Oddelíme žltky od bielok . Do žltok dame muku, kypr.prášok , olej a mlieko . Pridame vyšlahany sneh a dobre pomiešame . Vymastíme si plech herou a vysipeme hrubou mukou.

  2. 2

    Už odkvapkáme jahody a rozmrazené maliny si možme prekrojiť na polky a poukladame na cesto do pekáča. Dame piecť . Môžme dať aj čerstve ovocie ale mrazene maliny a jahody z plechovky su lepšie ak chceme aby bol kolač šťavňaty a nie úplne suchý.

  3. 3

    Po upečeni môžte poliať čokoladou no ja to radšej posypem praš.cukrom nechame vychladiť a podavame.

Diskusia k receptu

evanaaa
@mimka946 , bude alebo už bola iste báječná, ale tak, ako si ju robila, len pocukrovať, s tou polevou by to už nebola bublanina, takto je lepšia.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia