Nakladaný syr

wevewe - fotkawevewe, 22. apríla 2010

mnamka na akukolvek prilezitost ;-) najlepsi je hermelin, ale hodi sa aj tofu, eidam, feta a uplne najlepsie je vsetko naraz

10 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Ja varim "by očko", teda "od oka". Preto som nepisala mnozstvo ingrediencii. Pripravime si zavaraci pohar a do neho striedavo ukladame na kocky nakrajany syr, nakrajanu cibulu, cesnak, hrozienka, orechy (tie nekrajam), olivy (nakrajane alebo cele), korenie a bobkovy list.

  2. 2

    Horcicu rozmiesame so sojovou omackou a olejom, mozeme pridat trochu nalevu z oliv. Zalejeme syr tak, aby bol uplne ponoreny. Pohar uzavrieme, dame do chladnicky na tyzden a potom mozeme maskrtit....obvykle vsak tak dlho nevydrzim a pohar nacnem skor ;-)

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
podobny som robila na vianoce, bolo to vsak zaliate o.olejom a zdalo sa nam to velmi mastne, asi treba nadobnudnut viacej chuti, skusim v malom tuto variantu, lebo na hermeline mozem prezit tiez...

Pridaj komentár k receptu: