Müsli
Foto: gaga3

Müsli má rada celá naša rodina. Jeme ho na raňajky skoro každý deň.

5
porcií
10 minút
príprava
45 minút
na 180°C  °C

Suroviny

1 balíček
1 hrnček
1 hrnček
2 balíčky
2 PL
1,5 dcl
2 dcl




Postup

  1. 1

    V mise zmiešame ovs. vločky, orechy, sušené ovocie a vanilkový cukor. Všetko to vysypeme na plech. Polejeme vodou, olejom a premiešame a pridáme med. Pečieme cca 45 min. na 180 stupňov, a každých 10 min. premiešame

Diskusia k receptu

3sandra3
ahoj... to dáme na plech a upečieme? A potom v miske si polejeme mliekom či smotanou?
rimanka3
výborné, už aj idem robiť, mala som recept, ale sa stratil. Zdravé a vieme. čo v tom je. Nezabudnúť dobre premyť sušené ovocie horúcou vodou.
danila
robím podobným spôsobom, ale sušené ovocie - hrozienka, brusnice zamiešam až do upečenej hmoty, lebo pečením to sušené ovocie veľmi stvrdne
cupcake
ja robievam podobne, pridavam aj skoricu, natmeg a kokos. Ovocie tiez pridavam az po dopeceni, lebo naozaj to stvrdne. A jeme to s obycajnym jogurtom. Niekedy davam aj posekane mandle, tiez vyborne.
cupcake
Este som zabudla , nedavam vodu, vsetko len zmiesam v miske, vysypem na plech s papierom na pecenie , sem tam premiesam a hotovo. Odlozim do krabice, zostanu pekne chrumkave aj tyzden, dlhsie nevydrzia, lebo ich pojeme.
garanco
Dobrý recept, aj diskusné príspevky(-až na @star úmater-). Aspoň človek vie, čo si dá do mištičky, idem si to hneď pripraviť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia