Muffiny zo záhrady
Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 15. septembra 2011
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 15. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10-12 minút
príprava
príprava
8-10 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Do základného pizzového cesta pridáme špenát a dobre premiesime.
- 2
Muffinovú formu vymastíme a dáme do nej cesto, aby v strede zostalo miesto na plnku. Zeleninu a syr pokrájame a pomiešame.
- 3
Pokryjeme vrch a posypeme parmezánom. Pečieme 20 minút pri 200 0C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Krásne muffiny.Ukladám.