Foto: hera
Povodny recept je z nejakej svedskej kucharskej knihy ale ja @Hera ju robim takto:
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
cca 50 gram |
|
cca 350 gram |
|
1 mensi kus |
|
cca 0,5 liter |
|
cca 120 gram |
|
trochu spic noza |
|
trochu spic noza |
|
trochu spic noza |
|
trochu podla chuti |
|
50 a viac gram podla chuti |
|
asi1 deci |
|
Postup
-
1
Rozpustim maslo alebo zohrejem olej a osmazim por nakrajany na kolieska po chvili pridam nastruhanu mrkvu a osmazam asi 10 minut (nie prudko).
- 2
Do tejto zmesi pridam rybi bujon a mäkky syr a varim na strednom ohni asi 15 minut.
- 3
Nakoniec pridam korenie a sol a este trochu (asi5min) povarim Podavam tak ze do taniera na stole dam polievku do nej krevety a jogurt. Moze sa jest s chlebom ale chuti aj bez neho.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu