Morčacina pod čapicou

Jozef Hrubovčák
Humenné, 16. novembra 2009
6
porcií
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
80 g
160 g
160 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie prsia dôkladne umyjeme, osušíme, osolíme a z oboch strán okoreníme. Potom ich na oleji z oboch strán prudko opečieme. Opečené mäso preložíme do ohňovzdornej misy, ktorú sme predtým dobre vymastili.

  2. 2

    Tam na ňu nanesieme pomleté mandle a nadrobno nasekané hrozienka, ktoré sme mali namočené vo vode, aby zmäkli. Nato dáme vrstvu nastrúhaného ementálu a misu dáme do vyhriatej rúry zapiecť.

  3. 3

    Podávame s varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: