Toto mäsko výborne chutí našej rodine i známym. Je originálne a netradičné.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso naklepte, posoľte z oboch strán a okoreňte. Prudko opečte z oboch strán do zlatista.
- 2
Olúpte jablko a nakrájame na kolieska, z koliesok vyberiem stred. Opaprikujeme a paprikovou stranou dáme na olej na veľmi krátku dobu, otočíme a do stredu vyklopíme žĺtok, zakryte a trochu duste. Vajce sa musí opiecť.
- 3
Mäso uložíme na teplé miesto. Do výpeku z jabĺk pridáme kečup. Podávame s varenými zemiakmi, preliate omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu