Foto: feva
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme si klasický puding z pudingového prášku, cukru a mlieka. Keď puding začne hustnúť pridáme čokoládu, necháme rozpustiť a odstavíme z ohňa. Pridáme orechy a hrozienka.
- 2
Pripravíme si smotanový krém. Jednoducho zmiešame kyslú smotanu s vanilkovým cukrom.
- 3
Na dno nádoby poukladáme vrstvu piškót, tak nasleduje puding, kyslá smotana a opäť piškóty a takto pokračujeme pokiaľ nám nedôjdu ingrediencie. Príjemným spestrením je pripraviť si tento dezert v pohároch. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
oriešky som dala lieskové a bez hrozienok....vďaka za skvelý recept !!!!!!