Foto: bobarka
MAla som chuť na niečo dobré, tak som začala vymýšľať. Posúďte, či sa podarilo.
Postup
-
1
Z múky, vajíčok a cukru upečieme klasickú piškótu.
-
2
Z vychladnutého cesta som si navykrajovala okrúhle koláčiky - tortičky.
-
3
Zo zvyškov povykrajovanej piškóty som si urobila punčovú plnku. Množstvo ingrediencií nechávam na každého podľa vlastnej chuti a zvyku.
-
4
Hptovú plnku navŕšim na povykrajované tortičky.
-
5
Hotovú kúpenú parížsku šľahačku vyšľahanú so ztužovačom pomocou ozdobného vrecúška nanesiem na tortičky a dozdobím kúskom ananásu.
@Bobarka , hotovú parížsku šľahačku používam tiež, najmä keď ma tlačí čas a nemám chuť sa *patlať*s varením šľahačky a blablabla...Máš ich pekne nastriekané, páčia sa mi:-)