Foto: libusa57
V neposlednom rade je u nás na stole paradajková!No žiadna klasika,prave naopak. Je to moja špecialna exoticka paradajková!
4-5
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme paradajkovy pretlak a vodu.Pridame jednu rozštvrtenu cibulu, čierne korenie, sol, zeleninovu koreniacu zmes.
- 2
Ked začne vriet stišime ohen a pridame bazaličku oregano, petrzlanovu vnat, zelerove listocky, jednu paradajku nakrájanu na drobno.
- 3
Ked je polievka hotová spustime do nej vajicka, jemne aby zostali cele. Alebo moz namiesto vajičok mozeme dat 4 PL pohanky.
- 4
Ja bud pouzijem vajička alebo pohánku no nemiešam to dokopy sa nehodi. Teraz som pouzila vajička. Ale aj s pohánkou je to vyborne, ta jej chut!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu