Foto: jokin
Kúpil som veľké bravčové koleno na bavorské koleno. Nakoľko som šetrná duša, tak som sa rozhodol vývar v ktorom sa varilo koleno, použiť na Zobraziť celý popisKúpil som veľké bravčové koleno na bavorské koleno. Nakoľko som šetrná duša, tak som sa rozhodol vývar v ktorom sa varilo koleno, použiť na huspeninu. Takto si ju robievam a veľmi nám chutí, tak Vám ju ponúkam na probu.
Postup
-
1
Na dno misiek dáme za lyžičku tatarky ktorú prekryjeme šunkou pokrájanú na štvorčeky.
-
2
potom pridáme nakrájané uhorky a vajíčka.
-
3
nakoniec dáme pokrájanú kapiu.
-
4
a už iba zalejeme vývarom ktorý je ochutený soľou ,čiernym korením, bobkovým listom,borievkou a čili papričkou. Vývar si najskôr vyskúšam ako sadá. Keď sa mi zdá že je vyvar málo hustý pridám bravčovú želatinu, aby bola huspenina pevná a nie moc traslavá.
-
5
v zime používam na scladenie balkón.
-
6
a už môžeme maškrtiť. Naschvál som misku prevrátil aby ste videli, že je naozaj pekne sadnutá. Dobrú chuť.
Prečítaj si úvod, tam je to zrozumiteľne vysvetlené.