Moja obľúbená huspenina
	        Autor receptu: jokin
	         
	        
	        Kúpil som veľké bravčové koleno na bavorské koleno. Nakoľko som šetrná duša, tak som 
sa rozhodol vývar v ktorom sa varilo koleno, použiť na huspeninu. Takto si ju robievam a 
veľmi nám chutí, tak Vám ju ponúkam na probu. 
Postup
- Na dno misiek  dáme za lyžičku tatarky ktorú prekryjeme  šunkou pokrájanú na štvorčeky. 
 - potom pridáme nakrájané uhorky a vajíčka.
 - nakoniec dáme pokrájanú kapiu. 
 - a už iba zalejeme vývarom ktorý je ochutený soľou ,čiernym korením, bobkovým listom,borievkou a čili papričkou. Vývar si najskôr vyskúšam ako sadá. Keď sa mi zdá že je vyvar málo hustý pridám bravčovú želatinu, aby bola huspenina pevná a nie moc traslavá.
 - v zime používam na scladenie balkón.
 - a už môžeme maškrtiť. Naschvál som misku prevrátil aby ste videli, že je naozaj pekne sadnutá. Dobrú chuť.