Moja čína alebo mäsko s kapustou a kukuricou fotorecept
Foto: maminkaalm
Možno sa niekomu nebude páčiť názov receptu, ale ja som ho kedysi takto nazvala, keď ho začala variť moja maminka.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäsko deň vopred nakrájame na kocky. Pridáme 4 lyžice sójovej omáčky a 4 lyžice oleja. V tejto marináde ho nechávam 24 hodín.
-
2
na druhý deň dám mäsko dusiť. Zatiaľ si nakrájam štvrť hlávky kapusty na štvorčeky a do sklovita opečiem postupne na oleji. ALe nie veľmi dlho aby kapusta zostala chrumkavá.
-
3
Keď je mäsko mäkké, pridám ku nemu kukuricu, kapustu a pár minút nechám prejsť varom a odstavím. Príloha k mäsku je najlepšia ryža. Prajem vám dobru chuť.
@inustek dúfam že bude chutiť