Moja čína alebo mäsko s kapustou a kukuricou fotorecept

maminkaalm - bez fotkymaminkaalm, 17. marca 2014

Možno sa niekomu nebude páčiť názov receptu, ale ja som ho kedysi takto nazvala, keď ho začala variť moja maminka.

30 minút
príprava

Suroviny

 alebo morčacie




Postup

  1. 1

    Mäsko deň vopred nakrájame na kocky. Pridáme 4 lyžice sójovej omáčky a 4 lyžice oleja. V tejto marináde ho nechávam 24 hodín.

    Moja čína alebo mäsko s kapustou a kukuricou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    na druhý deň dám mäsko dusiť. Zatiaľ si nakrájam štvrť hlávky kapusty na štvorčeky a do sklovita opečiem postupne na oleji. ALe nie veľmi dlho aby kapusta zostala chrumkavá.

    Moja čína alebo mäsko s kapustou a kukuricou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Keď je mäsko mäkké, pridám ku nemu kukuricu, kapustu a pár minút nechám prejsť varom a odstavím. Príloha k mäsku je najlepšia ryža. Prajem vám dobru chuť.

    Moja čína alebo mäsko s kapustou a kukuricou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia