Moja čína alebo mäsko s kapustou a kukuricou (fotorecept)

Autor receptu: maminkaalm

Možno sa niekomu nebude páčiť názov receptu, ale ja som ho kedysi takto nazvala, keď ho začala variť moja maminka.

30 minút
príprava

Postup

  1. Mäsko deň vopred nakrájame na kocky. Pridáme 4 lyžice sójovej omáčky a 4 lyžice oleja. V tejto marináde ho nechávam 24 hodín.
  2. na druhý deň dám mäsko dusiť. Zatiaľ si nakrájam štvrť hlávky kapusty na štvorčeky a do sklovita opečiem postupne na oleji. ALe nie veľmi dlho aby kapusta zostala chrumkavá.
  3. Keď je mäsko mäkké, pridám ku nemu kukuricu, kapustu a pár minút nechám prejsť varom a odstavím. Príloha k mäsku je najlepšia ryža. Prajem vám dobru chuť.