Mňamka..:)

kiko15 - bez fotkykiko15, 30. novembra 2011
Mňamka..:)
Foto: kiko15

Tak je to fajn recept...chuti mne a aj mojej rodinke..dufam že aj vám ...

6
porcií
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 1kg
 1ks
Nezaleži




Postup

  1. 1

    Očistime si kuracie prisa,nakrajame na kocky.Očistime si cibuľu nakrajame ju na platky.Potom okorenime kuracie prsia.

  2. 2

    Na panvicy si zohrejeme olej a pridáme kuracie prsia.Potom osmažime cibuľku,a potom na masle to pečivo .Prajem Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

hubata
Zíde sa takáto rýchlovka keď v družine je na obed - špenát. Chceš byť kuchárom až budeš veľký?
maculienka123
rychle a chutne,robim pravidelne na veceru,sice nie masko na rezanceky ale v celku a cibulka musi byt samozrejme.ja si dam aj na pecivo tatarsku a este zeleninku.
garanco
@kiko pôvodom som Spišiačka a my by Spišiaci by sme mali byť hrdí na Spiš, teda i na Spišskú Novú Ves!
kiko15
No ano keby mi to vyšlo ako ta škola tak to bude dobre...
sneica
takto upravene masko je fajnee,a drzim palce aby ti to vyslo...:)
eraserhead
@Kiko15 v záplave tých receptov čo sa tu "pregrcávajú" je tento Tvoj príjemné osvieženie a závan chutného a jednoduchého jedla.
Bravò.
jozka2
synu aku rodinu ty mas,ze pre nu varis,ty mas chodit do skoly
jozka2
preco sa nevytvori stranka pre deti nech s tam posielaju recepty,mne pripada smiesne,ze iekto posl recept 7 roc.dievca ved tie deti maju chodit do skoly a skolky a pomahat babke pri vareni ale nedavat ako moj recept,ved oni nevedia este rozoznat mrkvu od petrzlenu je to na smiech.
evusik
@jozka2 takže tebe príde smiešne ak má dieťa zmyslupnú záľubu... asi by si si pochvaľovala keby taký 13-ročný mládenec chodil poza školu, fajčil, bral drogy... no a ja zas nechápem takých ako si ty :-(
@kiko15 nenechaj sa odradiť, si šikovný mladý muž :-)
frezia68
@jo žka2:o tebe nič nevieme,si tu ako anonym,tak nekritizuj a neber chuť mladým a šikovným,ktorí majú chuť sa tu prezentovať :-)
mata3636
@jozka2 - ja by som skôr mala jednu prosbu na Teba - používaj vo svojich príspevkoch čiarky, bodky. Napíšeš jeden komentár na niekoľko riadkov a je to jednoliata masa, ktorá sa dosť obtiažne číta.
Inak, neviem, čo je smiešne na tom, že 13-ročný chlapec varí. Ved práve tak sa naučí, aký je rozdiel medzi mrkvou a petržlenom. Asi sa už dosť napomáhal babke a mame s čistením zemiakov, tak ho pustili k niečomu väčšiemu a celkom sa mu to podarilo. Deti nie sú 24 hodín v škole, majú aj voľno, vieš? A cez to voľno navaril chutnú večeru. Strašné niečo, neviem, či na polroka v škole neprepadne:P lol




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia