Vynikajúci koláčik s krehkého cesta s Milka čokoládou. Výborne sa hodí ku kávičke ako fajný dezert.
40
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Malo s cukrom vymiešame, pridáme vanilkový cukor, vajcia a premiešame.
- 2
Do múky vmiešame prášok do pečiva a po malých dávkach sypeme do pripravenej zmesi.
- 3
Zamiešavame. Prilejeme cmar a premiešame.
- 4
Do zmesi pridáme posekané lieskovce a posekané čokolády (mliečnu aj bielu). Opäť premiešame.
- 5
Na plech si rozprestrieme papier na pečenie. Pokiaľ papier nemáme plech klasicky vymastíme a vysypeme múkou.
- 6
Nalejeme pripravenú zmes na takto pripravený plech. Dáme do vyhriatej trúby a pečieme pri 220°C cca 10-15 minút (Všetko závisí od druhu trúby)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu