Miešaný ľahký šalát s pórom

punxies - fotkapunxies, 31. júla 2013

Tento šalát môže slúžiť ako ľahká príloha k mäsu ale dá sa aj samostatne. Príprava je veľmi primitívna.

20 minút
príprava

Suroviny

2 ks
3 ks
1 ks
2 - 3 ks
1 ks
1 ks
trochu
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny dôkladne umyjeme, pokrájame (mrkvu nastrúhame na strúhadle) a zmiešame. Všetka zelenina ide do šalátu v surovom stave. Na zálievku ide olivový olej, horčica s chrenom, trochu sójovej omáčky a ochutíme bylinovou soľou a bielym korením.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: