Mexický guláš

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009

Suroviny

400 g
100 g
50 g
150 g
2 ks
2 PL
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu speníme na masti a primiešame mäso.

  2. 2

    Opražíme ho, osolíme, okoreníme a podlejeme mäsovým vývarom. Udusíme do polomäkka.

  3. 3

    Pridáme nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak a dodusíme domäkka. Potom primiešame sterilizovaný hrášok a zohrejeme.

  4. 4

    Do každej porcie guláša dáme časť nastrúhaného syra a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu