Mexický guláš s tofu

tedko - bez fotkytedko, 22. decembra 2010

Tento receptík je dobrý na zahriatie,keď pridáme viacej chilli korenia tak aj na prehriatie.

40 minút
príprava
10-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 ks
5 PL
150 g, /hrášok,fazuľa,kukurica/
2 ks
1 ks
1 PL
150 g, v celku




Postup

  1. 1

    Tofu pokrájame na malé kocky,namočíme do 2,5 dl bujonu a necháme marinovať pol hodiny.Na oleji speníme cibuľu,pridáme nálev s tofu,zmes zeleniny,kápiu pokrájanú na kocky,paradajkový pretlak,okoreníme a podusíme.Nakoniec vmiešame tofu a necháme chvíľu povariť.Podávame s ryžou,ktorú na tanieri upravíme do kruhu, do stredu ryže nalejeme mexický guláš. Vrch guláša posypeme postrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

bozulka
Mexickú kuchyňu milujem,mám aj tofu,ale musí vydržať po sviatkoch.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia