Mexická bravčová tortilla

marcelc - fotkamarcelc, 4. mája 2014
Mexická bravčová tortilla
Foto: marcelc
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
3 strúčiky
1 PL
2 PL
2 ks
400 g
1 ks
2 ks
2 ks
8 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mletý kmín, koriander, cesnak a bokový list. Popražíme asi minútu a pridáme na rezance nakrájané mäso.

  2. 2

    Keď je mäso skoro hotové pridáme paradajky, osolíme a okoreníme, privedieme do varu a dusíme do mäkka. Tortily na rýchlo opražíme na masle (tie na obrázku nie sú a nechutili tak dobre ako tie opražené, dokonca bolo po nich skôr ako som stihol odfotit).

  3. 3

    Tortily naplníme mäskom, ozdobíme avokádom a koriandrom, chilli a pokvapkáme limetkovou šťavou.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: