4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
2 ks |
|
3 strúčiky |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
2 ks |
|
400 g |
|
1 ks |
|
|
|
2 ks |
|
2 ks |
|
8 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mletý kmín, koriander, cesnak a bokový list. Popražíme asi minútu a pridáme na rezance nakrájané mäso.
- 2
Keď je mäso skoro hotové pridáme paradajky, osolíme a okoreníme, privedieme do varu a dusíme do mäkka. Tortily na rýchlo opražíme na masle (tie na obrázku nie sú a nechutili tak dobre ako tie opražené, dokonca bolo po nich skôr ako som stihol odfotit).
- 3
Tortily naplníme mäskom, ozdobíme avokádom a koriandrom, chilli a pokvapkáme limetkovou šťavou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu