Medovo-orechová roláda
Helena Kohútová
šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne, 2. marca 2015
šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne, 2. marca 2015
Foto: Robert Hüttner
8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
25-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Pridáme k vyšľahaným žĺtkom, potom postupne primiešavame hladkú múku so sódou bikarbónou. Dáme na plech a upečieme.
- 2
Na plnku uvaríme puding. Do vychladnutého postupne primiešame maslo a orechy a krém natrieme na roládu. Zrolujeme a necháme vychladnúť. Hotovú roládu postriekame medom a posypeme orieškami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem za odozvu.
pozn: prosím pozrieť recepty na rolády od @ywett , pritom nie je šéfcukrárka .