Foto: pampuska92
Bez medovníkov si Vianoce neviem predstaviť.
8 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zo všetkých surovín vypracujeme cesto.
- 2
Necháme postáť 2-3 hodiny na chladnom mieste (najlepšie v chladničke.)
- 3
Odležané cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a vykrajujeme tvary podľa formičiek. Poukladáme ich na vymastený plech a pečieme na 200 °C približne 8 minút. Upečené medovníky necháme vychladnúť. Môžme ich ozdobiť čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tie medovnicky,alebo ich dajte do uzavretej nadoby
z posekanymi jablkami.Mam to od jednej skusenej a mudrej zeny.V tvojom prípade zmeknu asi od tej cokolady.Más ich pekné urcite su aj chutné
Vlastne den medovnik preberie tu vlahu z chlebika
samozrejme pokial ten chlebik neuschne
urcite to budem aplikovat
Pozdravujem z holandska