Foto: diabambulka
Dobre vychladený s chuťou karamelu, čokolády a medovníkového korenia tak to je vôňa a chuť Vianoc...
500 ml
porcií
porcií
5-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z kryštálového cukru si pripravíme karamel, zalejeme vriacou vodou a premiešame. Pridáme smotanu, čokoládu, medovníkové korenie a dobre premiešame a prevaríme. Necháme vychladnúť a prilejeme rum. Premiešame a podávame :-)))
- 2
Šťastné a veselé ...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a vieš @sonulienka ,že aj mne zostalo 1 karam.salko? tak by som to aj ja tak urobila,díky ...
s tým karamelovým salkom to len vylepšíte na 100 %, aso prídem ku vám na koštovku, viete ako mám veľmi rada karamelové salco a plnku z neho a čo tak likér- no to musí byť jedna báseň :-)
pekné a voňavé sviatky.
vierik si veľmi milá ďakujem za kompliment :-)