Dobre vychladený s chuťou karamelu, čokolády a medovníkového korenia tak to je vôňa a chuť Vianoc...
500 ml
porcií
porcií
5-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
70 ml horúca |
|
200 ml |
|
50 g |
|
2 čajové lyžičky |
|
200 ml /um |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Z kryštálového cukru si pripravíme karamel, zalejeme vriacou vodou a premiešame. Pridáme smotanu, čokoládu, medovníkové korenie a dobre premiešame a prevaríme. Necháme vychladnúť a prilejeme rum. Premiešame a podávame :-)))
- 2
Šťastné a veselé ...
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
- 2
a vieš @sonulienka ,že aj mne zostalo 1 karam.salko? tak by som to aj ja tak urobila,díky ...
s tým karamelovým salkom to len vylepšíte na 100 %, aso prídem ku vám na koštovku, viete ako mám veľmi rada karamelové salco a plnku z neho a čo tak likér- no to musí byť jedna báseň :-)
pekné a voňavé sviatky.
vierik si veľmi milá ďakujem za kompliment :-)