Medailónky v parmezáne
Juraj Struhár
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 18. septembra 2011
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 18. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na rovnaké tvary a okoreníme grilovacím korením.
- 2
Obalíme ich v hladkej múke a potom v parmezánovom cestíčku (vajcia, tvrdý syr, parmezán) a pomaly opekáme na panvici až do zlatej farby.
- 3
Podávame na cestovine, spojenej omáčkou pomodore a dekorujeme čerstvou bazalkou a hoblinami parmezánu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu