Mäsová roláda so zemiakovými lupienkami

silvinuska6 - fotkasilvinuska6, 5. júna 2013
25 minút
príprava
50 minút
na 180 °C

Suroviny

0,8 kg
10 dkg
3 ks




Postup

  1. 1

    Mleté mäso si v miske okoreníme, pripravíme celofan a roztrieme vrstvu masa na neho poukladáme plátky šunky

  2. 2

    z vajíčok si urobíme riedšiu praženicu pridáme hrášok kukuricu a šampiony (môžeme použiť hoci čo podla chuti) zmes vysypeme na maso a zrolujeme

  3. 3

    pečieme zakrutene v alobale pri 180 stupnoch 40 minút potom obal odstránime a pečieme dalsích 10 minút aby sa nam roláda zapiekla pekne do cervena

  4. 4

    zemiaky najlepšie nové nešúpeme len umyjeme nakrájame na tenké plátky vložíme do fritézy a pečieme take 3-4 minútky

Diskusia k receptu

evanaaa
Roládka nepochybne dobrá, ale tie zemiačky, to už je báseň, fritézu (už) nemám, ale aj na panvici by šli opražiť.
denide
vam sa tam ten alobal neprilepi? ci ho treba niecim potriet, poradte mi, dakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia