Maslovo-horčicovo-cesnaková nátierka

seaton - fotkaseaton, 9. marca 2011

Túto nátierku používame doma ako podklad na obložené chlebíky. Kto obľubuje cesnak tak mu určite bude chutiť. Chlebíkom dodá výbornú pikantnejšiu chuť.

15 minút
príprava

Suroviny

5 lyžíc a viac
2 lyžice
5 strúčiov
štipka




Postup

  1. 1

    Maslo z horčicou poriadne vymiešame. Pridáme pretlačený cesnak a soľ. Všetko premiešame a dáme do chladničky aspoň na hodinu. Touto nátierkou natierame chlieb alebo sendviče a na to poukladáme šunku alebo salámu, zeleninu, syry, vajíčka podľa chuti. Recept si môžete prispôsobiť podľa chuti napr. Viac masla, viac horčiice alebo cesnaku aj podľa toho koľko chlebíkov budete robiť.

Diskusia k receptu

duschko
Poznam. Robim skoro tu istu, len pridam este trosky mletej cervenej papriky.Pekne ju prifarbi. Podobne ako ked sa pridava MČP do bryndzovej pomazanky. Viacmenej je to len na efekt. No je super.
nadia56
seaton, tvoju natierku vyskusam, zda sa byt velmi chutna, ja robievam podobnu, davam maslo a tvaroh, ostatne tak ako ty, ukladam, dakujem,
pekny den vsetkym :-)
seaton
je naozaj výborná. To robievala moja svokra. Už to robíme tridsať rokov a vždy nám chutí taka ako je




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia