Túto nátierku používame doma ako podklad na obložené chlebíky. Kto obľubuje cesnak tak mu určite bude chutiť. Chlebíkom dodá výbornú pikantnejšiu chuť.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maslo z horčicou poriadne vymiešame. Pridáme pretlačený cesnak a soľ. Všetko premiešame a dáme do chladničky aspoň na hodinu. Touto nátierkou natierame chlieb alebo sendviče a na to poukladáme šunku alebo salámu, zeleninu, syry, vajíčka podľa chuti. Recept si môžete prispôsobiť podľa chuti napr. Viac masla, viac horčiice alebo cesnaku aj podľa toho koľko chlebíkov budete robiť.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
@Seaton ,miesto rastlinneho masla, ktore nekupujem, mozem pouzit pravé maslo?
pekny den vsetkym :-)