Foto: uschi
Jednoduchý na prípravu, ale pritom úžasne chutný. Veď posúďte sami!
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Králika stiahnutého z kože poriadne umyjeme a rozporciujeme.
- 2
Pripravíme si marinádu. Olej vymiešame s vodou, horčicou, soľou, čiernym korením, prelisovaným cesnakom, pálivou paprikou a kečupom. Mäso vložíme do pripravenej marinády a necháme v chlade odležat cez noc.
- 3
Králika dáme do pekáča a prelejeme marinádou. Upečieme do chrumkava v predhriatej rúre na 200 stupňov. Počas pečenia mäso obrátime a prelievame výpekom.
- 4
Upečeného králika naservírujeme na tanier, podávame s ryžou a ozdobíme zeleninou. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu