Makovník so slivkovým lekvárom

natt - fotkanatt, 21. júna 2013
Makovník so slivkovým lekvárom
Foto: natt

Dnes som sa rozhodla upiecť svojej rodinke.Pre nich totiž pečiem najradšej.Taký rozlúčkový.Teraz ich totiž opúšťam, a idem na miesto kde som potrená trošku Zobraziť celý popisDnes som sa rozhodla upiecť svojej rodinke.Pre nich totiž pečiem najradšej.Taký rozlúčkový.Teraz ich totiž opúšťam, a idem na miesto kde som potrená trošku viac. Starať sa o babinku, ktorá sa vždy starala o mňa. Je to krásne ako nám život mení úlohy.Veľmi sa teším na náš spoločný čas.Ono úspech nasleduje vtedy, keď robíte to, čo chcete robiť.Neexistuje iný spôsob, ako sa stať úspešným. Veľa šťastia, posielam veľa pozitívnej energie, všetkým Vám :)

8
porcií

Suroviny

130 g
150 g
1 PL
160 g
2 PL
250 ml
7 ks




Postup

  1. 1

    Zmiešame cukor so sójovým jogurtom, pridáme múku s práškom do pečiva, nakrájané slivky, mlieko a nakoniec mak. Cesto nalejeme do vymazanej a vysypanej formy a v predhriatej trúbe pečieme asi 30-45 minút na 170 °C.

    Makovník so slivkovým lekvárom - obrázok 1

Diskusia k receptu

lubjak
Tvoja babinka je stastna zena ,ze ma takuto sikovnu opatrovatelku.Aku lasku das ,taku lasku dostanes naspat.Tvojej babinke sa oplatilo investovat,vychovala/teda podielala sa /z teba sikovne, starostlive dievca.Kolacik je zaujimavy,vyskusam.
mesiar50
Nepochybujem o tom,že si inteligentné a dobré dievča.
A upiekla si vynikajúci koláčik..tie slivky sa mi tam
páčia...určite vyskúšam.Prajem Ti všetko dobré
lola
@natt ,krasne si to napisala,drzim ti palce,nech vsetko dobre dopadne (-.makove mam rada,ukladam do kk
marianne
...ved vravim: zlate dievca:-) inteligentne,mudre a pritom velmi sikovnea este aj pekne.....zriedkava kombinacia.:-)
Opytam sa: formu si mala tortovu? alebo nejaky mensi pekacik...? lebo toto je kolac ako pre mna vysity....
valeri
este viac ako koláčik ma zaujal Tvoj postoj a Tvoj názor s akým odchádzaš k babinke. Blahoželám jej k takej vnučke. A koláč je bezpochyby výborný :-))
betka11
@natt pekný koláčik
@smajlinqa dovolím si odpovedať môžeš použiť aký máš rada,sójový jogurt je redší-nemá takú hustú konzistenciu ako klasický,pekný deň ti prajem
lusinkab
:-) tak toto si nadherne napisala a kolacik jednoduchy a urcite vyborny :-) prajem ti vela stastia a krasnych chvil stravenych s babinkou
frezia68
Si múdra osôbka @natt a vzácny človek.Lebo byť spokojný v živote znamená robiťto,čo chceš robiť a nie,že musíš.Máš pravdu a hoci recepty len tak prebehnem,Tvoj úvod ma zaujal,ako aj postoj k životu.A chválim najmä to,nie len recept.Nech sa Ti darí byť vždy potešením pre svoje okolie :-)
radost
@natt
je to tak múdro..dojemne..citlivo napísané-až špekulujem-či máš len sladkých 18...poznám v tvojom veku dosť dievčat-no si jediná..výnimočná..svojimi slovami...je za tým výnimočná výchova..výnimočná rodina..či len tvoja výnimočná osobnosť..??
želám ti úprimne radosť zo žitia...
natt
@lubjak , @mesiar50 , @lola , @marianne , @valeri ,@lusinkab , @tetrisss , @frezia68 , @radost .. snád sa neurazíte, že vás všetkých zahŕňam do jedného komentára, a však každý jeden z vás mi vyčaril obrovský úsmev na tvári. Dakujem za podporu a pozitívnu energiu. Ste milí a výnimoční ľudia, som šťastná, že môžem zdielať s vami svoje životné radosti. Ono je asi dobré sem tam sa zastaviť pri honbe za šťastím, a jednoducho byť šťastným, to je to čo robí náš život tak krásnym. Ako malej mi hovorili, že bezdôvodne sa smejú len hlupáci, dnes však viem, že je to inak. Smiech a dobrá nálada je recept na spokojný a úspešný život, a tak smejte sa bezdôvodne, možno dáte niekomu inému dôvod, aby sa tiež smial :) želám vám nádherný deň, aj ked nebo plače, vy nestrácajte úsmev :) Bozkávam !
zuzananoskova
Natt, milujem mak, milujem slivky a spolu je to úžasná kombinácia :-) Si ma tak navnadila, že prídem domov a upečiem (miesto polohrubej múky dám špaldovú) :-) Prajem príjemné chvíle s babinkou :)
kredenc
Natt, som z Teba namäkko, ako tie prešľapy.
Nájdete ma na blogu  www.humanbrute.blogspot.sk
kde sa s vami delím o zdravé a chutné recepty, zdravý životný štýl a problémy či prešľapi v potravinárstve :)
angast
krásny koláčik a určite aj výborne chutí. Si veľmi inteligentná , citlivá a
výnimočná mladá žena s dobrou dušou , ktorá vie aj výborne variť.
Prajem ti v živote mnoho krásnych a šťastných chvíľ .
janger
@natt , no ty si strasne mile dievca. V tebe je tusim len same dobro. Az to tak z teba vyzaruje. Pozdravuj babinku, prajem vas krasny spolocny cas. Ma super vnucku. A tvoj kolacik je iste moc chutny. Pa-pa :-).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia