Foto: bobotka
Toto pečivo má u nás tento rok premiéru. Objavila som ho v časopise o varení a pečení.Zdá sa, že zachutilo/ a to ešte nie Zobraziť celý popisToto pečivo má u nás tento rok premiéru. Objavila som ho v časopise o varení a pečení.Zdá sa, že zachutilo/ a to ešte nie sú Vianoce/ a získa si miesto v našej TOP 10 :)
porcií
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Múku zmiešame s mletým makom, práškovým a vanilkovým cukrom.Pridáme maslo, žĺtok a vypracujeme cesto.Dáme do chladničky na 1 hodinu.
- 2
Rúru rozohrejeme na 175 C.Cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm.Vykrajujeme kolieska a do polovice z nich vykrojíme v strede menšie koliesko.Uložíme na plech, na papier na pečenie.Pečieme asi 8 minút.
- 3
Vychladnuté kolieska spojíme džemom.Celé koliesko s vykrojeným kolieskom.Posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu