Foto: bosorkatt
Recept mám od kamaráta z Komárna, je veľmi dobrý.
14
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
50 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
50 g kryštálového cukru vymiešame s maslom, pridávame po jednom žĺtku, primiešame mak, orechy, vanilku a PDO
- 2
50 g cukru vymiešame s bielkami na tuhý sneh
- 3
obe masy zmiešame spolu, pridáme hrozienka, vylejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy a pečieme asi 50 min. na 150 stupňov
- 4
vychladnutú tortu prekrojíme, potrieme džemom + rum a polejeme čokoládovou polevou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
hádam to chceš robiť ?!?!?! Veď by si si zababrala misku a formu !!!
@dodo46 mohol by si afatage pomôcť s riadmi a potom by ste to spolu zjedli :-)