4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90-120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú slaninu dáme roztopiť, pridáme masť a nakrájanú cibuľu, ktorú osmažíme do sklovita. Potom pridáme nakrájané hovädzie mäso a podusíme ho vo vlastnej šťave. Po 30 minútach pridáme bravčové mäso a po 15 minútach teľacie mäso. Mäsovú zmes osolíme, opaprikujeme a podusíme vo vlastnej šťave, pričom ho podľa potreby podlievame vodou.
- 2
K zmäknutému mäsu pridáme nakrájanú papriku a po 10 minútach olúpané a nakrájané rajčiny. Nakoniec prilejeme osolenú kyslú smotanu, ktorú sme zmiešali s hladkou múkou, necháme zovrieť a odstavíme.
- 3
Pred podávaním posypeme červenou paprikou a kúskami čerstvej zeleniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu