Maďarský guláš po mojom

babika93 - fotkababika93, 30. augusta 2012

mala som chut na fajny gulasik a nemala som cas na dlhu pripravu

4
porcie

Suroviny

500 g
3 PL
4 ks
1-2 PL
2 PL
1-2 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    na masti spenime na kocky pokrajanu cibulu, pridame kocky mäsa, ktore orestujeme ked je mäso zo vsetkych stran biele pridame gulasove korenie, sol, cervenu papriku, cesnak a podlejeme vodou. Gulas dusime na slabsom plameni. Ked mäso zmekne pridame zatrepku s hladkej muky a este chvilku povarime. Na konci dochutime podla seba. Podavame s knedlou, cestovinami alebo ryzou. P.S ja som este pridala masox gulas.

Diskusia k receptu

kavicka
si šikovná ,nech sa dari variť aj naďalej :-)určite bol výborný
evanaaa
Ak má byť maďaeský, tak aby sa líšil od " slovemského", treba tam dať aj nejaký ten " čípoš", aby to bolo aspoň trochu pikantné, lebo také guláše sa tam robia.
oprava - maďarský......
anina6
robím podobný, mám vybraté mäso na zajtra, asi bude guláš
babika93
No veru bol skvelý ani som sa nenazdala a bolo po ňom .
evanaaa v tom gulášovom korení bolo aj čili a keďže u nás nikto štiplavé okrem mňa neje preto som tam nedala "čipoš" a preto je písane maďarský guláš po mojom !
jekaterina
to je predsa klasický perkelt, či??? ja dávam aj lečo a veľa nakrájanej zelenej papriky na rezančeky...no, ale každý robí ináč :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia