Foto: sonulienka
Toto sú naše tradičné linecké keksíky a takto som ich tento rok vyzdobila.
50 minút
príprava
príprava
5-7 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu vypracujeme a hladké cesto dáme na 30 minút do chladničky. Po 30 minútach vyberieme, vyvaľkáme na 4 mm a vykrajujeme kolieska.Po vychladnutí kolieska zliepame v mojom prípade orechovou plnkou a zdobíme podľa seba. Zabudla som fotiť tak som aspoň odfotila týchto pár ešte nenaplnených a neozdobených.
-
2
No a tu sú na tácke už naplnené a ozdobené.
-
3
Ešte jeden pohľad. To len pre inšpiráciu ak sa Vám budú pozdávať.
goo.gl/NJg9Ql...
toto tu je daľší dôkaz o tom ako za 40 rokov boľševik zdegradoval slovenskú kuchyňu a pokračuje v tom aj dnes.
Čo si zaslúži obdiv je však toto "citrónová poleva, ktorú som trochu zafarbila potravinárskou farbou na zeleno a červeno"
scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10806364_79912900...
@terinka55 srdečne ďakujem a ako vidíš nereagujem a ani si nebudem kaziť sviatky nestojí mi to za to. Aj Tebe a Tvojej rodinke prajem príjemné sviatky.