Linecké kolieska
Michal Baniar
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 22. decembra 2010
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 22. decembra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Múku preosejeme spolu s cukrom, pridáme maslo, vajce a vanilkový cukor. Zamiešame a urobíme cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať.
- 2
Cesto rozvaľkáme na hrúbku štyri milimetre a vykrajujeme rôzne tvary. Pečieme na plechu, ktorý netreba mastiť, pri teplote asi 180 oC do zlata.
- 3
Po vychladnutí dáme na polovicu pečiva džem, prilepíme horné diely, pocukrujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu