Letné mäsko

wevewe - fotkawevewe, 12. mája 2010

taký ľahký letný recept

20 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1-1 1/2 kg
6 ks
5 ks
3 ks
2 ks
3 strúčiky
100 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ak pouzivame bravcove maso: rezne naklepeme, osolime, okorenime a oprazime na oleji. Ak pouzivame kuracie alebo morcacie: rezne osolime a okorenime. Nie je potrebne ich vopred oprazit, ale ak sa vam velmi chce, tak mozete.

  2. 2

    Zemiaky ocistime, nakrajame na kolieska a ukladame do vymastenej zapekacej misy. Posolime. Na vrstvu zemiakov potom dame rezne, na kolieska pokrajanu cibulu, cesnak, kolieska klobasy, na pruzky pokrajanu papriku a rajciny. Prikryjeme znova vrstvou zemiakov. Posolime, polejeme smotanou a dame zapiect do rury na hodinu pri 180 stupnoch.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: