taký ľahký letný recept
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1-1 1/2 kg |
|
6 ks |
|
5 ks |
|
3 ks |
|
2 ks |
|
3 strúčiky |
|
100 ml |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ak pouzivame bravcove maso: rezne naklepeme, osolime, okorenime a oprazime na oleji. Ak pouzivame kuracie alebo morcacie: rezne osolime a okorenime. Nie je potrebne ich vopred oprazit, ale ak sa vam velmi chce, tak mozete.
- 2
Zemiaky ocistime, nakrajame na kolieska a ukladame do vymastenej zapekacej misy. Posolime. Na vrstvu zemiakov potom dame rezne, na kolieska pokrajanu cibulu, cesnak, kolieska klobasy, na pruzky pokrajanu papriku a rajciny. Prikryjeme znova vrstvou zemiakov. Posolime, polejeme smotanou a dame zapiect do rury na hodinu pri 180 stupnoch.
- 2
Diskusia k receptu
5 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: