Kto obľubuje zeleninové jedlá, je tu chutný recept...
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pokrájané šampiňóny očistíme, umyjeme a krátko povaríme v slanej vode. Scedíme. V mise rozmiešame smotanu s majonézou /tatárkou alebo bielym jogurtom/ citrónovou šťavou, nadrobno posekanou vňaťou a dochutíme soľou a korením. Vajcia nakrájame na osminky a zľahka premiešame so šampiňónmi a ochutenou majonézou.
- 2
Na štyri taniere rozložíme šalátové listy, na ne dáme šampiňónovú zmes, ozdobíme kolieskom citróna, paradajkami nakrájanými na osminky alebo na kolieska a zeleným petržlenom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu