Foto: Pravda: Ivan Majerský
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do misy dáme očistené a na tenké plátky nakrájané šampiňóny, cherry paradajky prekrojené na polovice, pokvapkáme vínnym octom, olivovým olejom a ochutíme.
- 2
Potom pridáme ostatné ingrediencie (umytý šalát poľníček, červenú cibuľu nakrájanú na tenké plátky a jarnú cibuľku nakrájanú na tenké prúžky).
- 3
Zľahka premiešame a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu