Ľahký letný šalát

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009
Ľahký letný šalát
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

150 g
1 ks
100 g
250 g
1 zväzok
2 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Do misy dáme očistené a na tenké plátky nakrájané šampiňóny, cherry paradajky prekrojené na polovice, pokvapkáme vínnym octom, olivovým olejom a ochutíme.

  2. 2

    Potom pridáme ostatné ingrediencie (umytý šalát poľníček, červenú cibuľu nakrájanú na tenké plátky a jarnú cibuľku nakrájanú na tenké prúžky).

  3. 3

    Zľahka premiešame a servírujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia