Ladies šalát

Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Ladies šalát
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
200 g
100 g
400 g
500 g
300 g
100 g
0,5 cl
1 dl




Postup

  1. 1

    Umyté listové šaláty premiešame s ostatnými surovinami. Z jogurtu a martini pripravíme dresing, ktorým šalát dochutíme.

  2. 2

    Na panvici opečieme centimetrové plátky sviečkovej a podávame spolu so šalátom. Soľ a korenie pridáme na záver.

  3. 3

    Náš tip: Martini možno nahradiť napríklad čerstvou mätou s limetkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia