Ladies šalát
Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté listové šaláty premiešame s ostatnými surovinami. Z jogurtu a martini pripravíme dresing, ktorým šalát dochutíme.
- 2
Na panvici opečieme centimetrové plátky sviečkovej a podávame spolu so šalátom. Soľ a korenie pridáme na záver.
- 3
Náš tip: Martini možno nahradiť napríklad čerstvou mätou s limetkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu