Kuracina s klobáskou

kremienok - bez fotkykremienok, 14. mája 2010

Toto, alebo vlastne niečo podobné nám varia v práci a mne to veľmi chutí..

4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
4 ks
1-2lyžice
1 ks




Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na rozpálenom oleji. Pridáme na rezance pokrájané kuracie prsia a restujeme do biela. Podlejeme vodou, pridáme korenie a vegetu a dusíme prikrité.

  2. 2

    Keď je mäso polomäkké, pridáme na polomesiačiky pokrájanú kolbásku ( môže byť akákoľvek-najlepšia bravčová klobása ). Podlejeme trošku vody a dusíme.

  3. 3

    Po chvíli pridáme lyžicu horčice, necháme prevrieť a vypneme. Najlepšie sa k tomu hodí ryža. Je to rýchle, lacné a chutné jedlo. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

zuzaniatko
Super.Ďalší recept do mojej zbierky kuracích receptov. Určite vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia