Kuracie stehná susedky Katky

fanuso2 - fotkafanuso2, 23. júla 2012

tento recept mi dala moja susedka katka ,ktory fakt vyborny a hodi sa na kazdu prilezitost a je velmi chutny..!

6
porcií
5-8 minút
príprava
10-30 minút
na 180-200 °C

Suroviny

6 ks
1 šálka
9 ks
700 ml




Postup

  1. 1

    na vymasteny plech si osupane a umyte zemiaky nakrajame a nastruhame na mesiaciky posolime dame korenie na zemiaky ,a na tie zemiaky vysypeme za salku umytej ryze ,na to vylejeme jedno lečo a na to poukladame kuraci stehna umyte osolene opaprikovane okorenene ,trosku polejeme olejom a zakryjeme alobalom a dame piect na 150-200 stupnou.Ku koncu vyberieme a odokryjeme a polievame vypekom co mame na plechu..aby kuracie stehna boli tak do ruzovka...

Diskusia k receptu

sovka62
Uhm, skoro rovnaký recept bol v jednej z kníh Receptov zo Života, vyskúšala som a je to naozaj chutné, bolo to značené ako maďarský recept a tí teda vedia, čo je dobré. Celkom som naň zabudla, ďakujem za pripomenutie.
mata3636
prosím ťa, prečítaj si postup receptu ešte raz a v kľude si ho oprav. ten slovosled, čiarka, nečiarka, rozsah teploty pečenia je nejaký veľký, zemiaky nakrájame a nastrúhame, upečieme do ružovka. určite ti podčiarkuje zle napísané slová, tak by to nemal byť problém :P
fanuso2
rozsah pecenie nie je ,ryza nemoze byt tvrda a do ruzovka su tie kuracie stehna dopiect,,
tiginko
nič v zlom, aj postup aj dalšie príspevky vyzerajú, že su písané mierne pod vplyvom, čo by zodpovedalo fotke :-). Asi veselá kopa, aj so susedkou Katkou :-)
fanuso2
tak tiginko nic pod vplyvom nebolo ,nepijem to sme mali stretavku zo skoly a momentalne som bola tehotna ....:::::::))))))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia