Kuracie prsia na prírodno so zelenou zeleninou

marcelc - fotkamarcelc, 22. decembra 2013
Kuracie prsia na prírodno so zelenou zeleninou
Foto: marcelc

Recept je od Jamieho Olivera z knihy "15 minutes meals".

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
200 g
200 g
200 g
4 ks (pokrájaná na kúsky)




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia poriadne osolíme a okoreníme s každej strany (ak sú príliš hrubé rozrežeme na polovicu). Opražíme ich na oleji s každej strany cca 3-4 minúty.

  2. 2

    Pór prekrojíme na polovicu, umyjeme a na tenko nakrájame. Opražíme ho so slaninkou (kto má rád chrumkavú tak radšej osobitne). Pridáme špenátové listy a hrášok (môže byť mrazený). Keď nám špenát "zvädol" a hrášok je mäkký podávame.

  3. 3

    Ja som k tomu spravil zemiakovú kašu s petržlenom, ale hodia sa k tomu zapekané zemiaky so smotanou alebo hocico co máte radi.

Diskusia k receptu

eraserhead
jednoduché, neprekombinované a určite chutné, taktiež servírovanie ........
kedy mi takéto jedlo ponúknu v obyčajnej reštike na slovensku (v krajine kde ovčania majú radšej istoty ako zdravý rozum), napríklad na vlakovej stanici?
martinis
Aj mne sa toto jedlo páči, tiež som fanúšik Jamieho, takže servírovanie veľmi dobre poznám :-)) 5*, veľmi dobrá práca ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia