Kuracie prsia na prírodno so zelenou zeleninou
Autor receptu: marcelc
Recept je od Jamieho Olivera z knihy "15 minutes meals".
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia poriadne osolíme a okoreníme s každej strany (ak sú príliš hrubé rozrežeme na polovicu). Opražíme ich na oleji s každej strany cca 3-4 minúty.
- Pór prekrojíme na polovicu, umyjeme a na tenko nakrájame. Opražíme ho so slaninkou (kto má rád chrumkavú tak radšej osobitne). Pridáme špenátové listy a hrášok (môže byť mrazený). Keď nám špenát "zvädol" a hrášok je mäkký podávame.
- Ja som k tomu spravil zemiakovú kašu s petržlenom, ale hodia sa k tomu zapekané zemiaky so smotanou alebo hocico co máte radi.