Kuracie prsia na prírodno so zelenou zeleninou

Autor receptu: marcelc

Recept je od Jamieho Olivera z knihy "15 minutes meals".

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie prsia poriadne osolíme a okoreníme s každej strany (ak sú príliš hrubé rozrežeme na polovicu). Opražíme ich na oleji s každej strany cca 3-4 minúty.
  2. Pór prekrojíme na polovicu, umyjeme a na tenko nakrájame. Opražíme ho so slaninkou (kto má rád chrumkavú tak radšej osobitne). Pridáme špenátové listy a hrášok (môže byť mrazený). Keď nám špenát "zvädol" a hrášok je mäkký podávame.
  3. Ja som k tomu spravil zemiakovú kašu s petržlenom, ale hodia sa k tomu zapekané zemiaky so smotanou alebo hocico co máte radi.