Kuracie mäso s pórom na pive

feroad - bez fotkyferoad, 29. decembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 PL
4 ks
2 ks
2 ks
2 dcl
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    V panvici opražíme na oleji kuracie mäso za občasného miešania. Upražíme do zlatista. Pridáme pór a zeler a varíme 2 minútky.

  2. 2

    Pridáme pivo, privedieme do varu, znížime teplotu, zakryjeme pokrievkou a varíme 15-20 minút. V polovici varenia pridáme paradajky nakrájamé na štvrťky.

  3. 3

    Naservírujeme na taniere posypeme petržlenovou vňaťou a podávame so zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia