Kuracie mäso s bielou reďkovkou
Autor receptu: bea78
Zase niečo nové do nášho jedálnička... dobrú chuť :)
5 porcií |
10 minút príprava |
35 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji opražíme kuracie mäso nakrájané na kocky. Šťavu, ktorú mäso pustí necháme odpariť a potom pridáme cibuľu, spolu to chytí potom takú zlatavú farbu a mäso kôrku, potom osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a trochu osmažíme /pozor, aby sa paprika nepripálila/.
- Podlejeme asi pol litrom vriacej vody a necháme tak 10min. dusiť, potom k tomu pridáme nahrubo nastrúhanú bielu reďkovku, necháme ešte 10min podusiť.
- Nakoniec, až sa voda trochu odparí pridáme rozhabarkované vajcia, ktoré nám to celé zahustia. Hodí sa k tomu zemiaková kaša.