Kuracie mäso s bielou reďkovkou

Autor receptu: bea78

Zase niečo nové do nášho jedálnička... dobrú chuť :)

5
porcií
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji opražíme kuracie mäso nakrájané na kocky. Šťavu, ktorú mäso pustí necháme odpariť a potom pridáme cibuľu, spolu to chytí potom takú zlatavú farbu a mäso kôrku, potom osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a trochu osmažíme /pozor, aby sa paprika nepripálila/.
  2. Podlejeme asi pol litrom vriacej vody a necháme tak 10min. dusiť, potom k tomu pridáme nahrubo nastrúhanú bielu reďkovku, necháme ešte 10min podusiť.
  3. Nakoniec, až sa voda trochu odparí pridáme rozhabarkované vajcia, ktoré nám to celé zahustia. Hodí sa k tomu zemiaková kaša.