Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva

selmapuma - fotkaselmapuma, 13. augusta 2013
Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva
Foto: selmapuma

Týmto jedlom som bola ponúknutá v Madarsku a kedže mi veľmi zachutil rozhodla som sa s ním podeliť aj s vami

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2x2 ks
300 g
200 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Vykostím si 2 kuracie prsia a 2 stehná, naložím do jánskej misy ,posypem korením a trocha osolím

    Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva - obrázok 1
  2. 2

    Do vriacej vody vložím na 10 min brokolicu

    Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva - obrázok 2
  3. 3

    Nechám okvapkať a uložím na mäso

    Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva - obrázok 3
  4. 4

    Uvarím si ryžu v osolenej vode ,scedím premyjem a vychladnutú a okvapkanú navrstvím na brokolicu, nalejem smotanu a dochutím vegetou dám zapiecť na 30 min dobrú chuť

    Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva - obrázok 4

Diskusia k receptu

radulienka
Oj, vyzerá to prudko chutné a ľahúčke, takéto jedlá mám rada, mosím oskúšať, vďaka za pekný recept...
rea1
nie je to na brokolicu príliš veľa - 10 min. variť a ešte 30 min. zapekať?
valeri
krásne, a jednoduché a určite chutné, ukladám
valeri
a už viem aj druhý variant so špenátom
dogagador
V jenskej mise som piekla iba raz a prskla. Mozno nebola original z Jeny v Nemecku. Dnes vsetko robia Cinania....odvtedy nemam odvahu dat ziadne "varne" sklo do rury. Ale Tebe sa to podarilo, asi mas este tu staru, kvalitnu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia