Kurací úlet

katka2 - fotkakatka2, 20. apríla 2010
Kurací úlet
Foto: katka2

Je to náš oblubený recept....Ale tentokrat ho pripravoval moj manžel.Chutilo nám všetkým.Mám ja ale šikovného manžela :-))

4
porcie
20 minút
príprava
50 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
2
1 lyžica
1 lyžička
1 lyžička
1 lyžička
1/2 pohára
1/4
1 pohár
1-2 lyžice

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krídla umyjeme poukladáme do jánskej misy.

  2. 2

    Do rozpusteného masla pridáme na drobno pokrájanú cibulu.Postupne pridávame ostatné suroviny.

  3. 3

    Zmes vylejeme na krídielka a pečieme .Ako prílohu možeme podávat ryžu alebo zemiakovú kašu.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Jarné, Pečené

Diskusia k receptu

janadelfi
Krídielká môžem. V prvom momente som myslela, že sú grilované..... Iste skúsim....
samanka
a práve som rozmýšľala, čo zajtra na obed? Hlavne nech je to rýchle, lebo sa musím učiť na skúšku. Vďaka za recept
frezia68
Jedlo fajn,manžel šikovný a Katka a Zuzu ste rodinka a či len susedky?Ak je otázka veľmi zvedavá,nečakám odpoveď :-))
martina34
Aj ja môžem potvrdiť, že to bolo chutné, Katka má šikovného manžela.
fcielka
Ahojte,
dnes som to vyskusala....pouzila som rozporcovane kuriatko...a bolo to skvele :)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha