Táto dobrota je nepečena,ale výborna .
50-60 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Čokoládova vrstva: | |
| 1/2 l |
|
| 1/2 l |
|
| 250 g (dobrá) |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| Vanilková vrstva: | |
| 1 l |
|
| 4 bal. (alebo vanilkový puding) |
|
| 10 PL |
|
| 150 g |
|
| 250 ml |
|
| 1/2 bal. |
|
| Na zdobenie: | |
Postup
-
1
Krupicu uvaríme vo vode a mlieku s cukrom.Keď krupica hustne pridáme nalamanú čokoládu a miešame do zhustnutia.Nalejeme do formy alebo na menší plech.
-
2
Krém uvaríme z mlieka cukru a zlatého klasu, necháme vychladnuť.Maslo vymiešame do hladka ,šľahačku do tuha kde pridáme stužovač.
-
3
Nakoniec spojíme vanilkový krém s maslom ,nakoniec pridáme vyšľahanu šľahačku.Krém navrstvíme čokoládovo-krupicovu vrstvu upravíme dáme do chladničky stuhnuť.Je to naozajstna dobrota!!!!! Pred podávanim zdobíme čokoládove guľky alebo rôzne.









Diskusia k receptu