Foto: tinca
Toto jedlo milujú väčšinou deti, no a veď aj my sme niekedy "veľké" deti, tak prečo si ju nedopriať. Je to netradičný recept, ale Zobraziť celý popisToto jedlo milujú väčšinou deti, no a veď aj my sme niekedy "veľké" deti, tak prečo si ju nedopriať. Je to netradičný recept, ale chutí príma aj takto s ovocím.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z mlieka, lyžice cukru, kúsku masla a krupice si uvaríme krupicovú kašu. Každý si pridá krupice podľa toho akú má rád, ja mám rada radšej redšiu. Po odstavení do nej vmiešame pokrájané plody kompótu liči. Vylejeme do taniera, pridáme ešte kúsky masla posypeme kakaovým práškom /ja mám na kašu rada pravé kakao, nie granko, ale ako komu chutí/,a posypeme práškovým cukrom. Nakoniec dozdobíme šľahačkou, kúskami čokolády a liči.
- 2
Rada NAVYŠE! Môže to byť aj iné ovocie teraz zrejú jahody, tak aj tie, ale ja tento kompót mám veľmi v obľube aj na puding. Najlepšia ja táto kaša s červenými ríbezľami, len zásoby sa minuli a teta, ktorá mi ich dodáva ešte nemá zrelé. Ale zarodené sú krásne, tak najbližšie bude s ríbezľami.
- 2
Diskusia k receptu