Je to ľahké a určite poteší :-)
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvaríme v osolenej vode a necháme vychladnúť.Potom primiešame strúhanku a nastrúhaný eidam.Dôkladne premiešame.
- 2
Formujeme malé kroketky,ktoré obalíme ich strúhankou a dáme na 30 minút do chladničky stuhnúť.
- 3
Očistíme zeleninu a pokrájame na malé kúsky.Opražíme ich na troške olivového oleja.Ochutíme soľou a pokvapkáme citrónovou šťavou.
- 4
Kroketky vypražíme do zlatista a ešte teplé podávame so zeleninou.Ako prílohu môžte použiť zemiakovú kašu,ale výborné je to len so zeleninovou prílohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu