Kŕmená husacia pečeň s tukom a chlebom
Marian Filo
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 4. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 4. decembra 2011
Foto: Pravda - Jakub Prokeš
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kŕmenú husaciu pečeň vložíme do tuku, pomaly varíme na miernom ohni asi 25–30 minút podľa veľkosti. Hotovú vytiahneme.
- 2
Pečeň nakrájame na plátky, dochutíme morskou soľou, korením a prelejeme tukom. Podávame s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tie šampiony, dúfam že sú len na dekór.