Kŕmená husacia pečeň s tukom a chlebom

Marian Filo
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 4. decembra 2011
Kŕmená husacia pečeň s tukom a chlebom
Foto: Pravda - Jakub Prokeš
4
porcie
10 minút
príprava
25-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
1000 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kŕmenú husaciu pečeň vložíme do tuku, pomaly varíme na miernom ohni asi 25–30 minút podľa veľkosti. Hotovú vytiahneme.

  2. 2

    Pečeň nakrájame na plátky, dochutíme morskou soľou, korením a prelejeme tukom. Podávame s chlebom.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
Tak toto by som si dala aj hneď, aj keď viem, že by mi bolo 3 dni ťažko. To je papaníčko, neviem si predstaviť lepšie.
Tie šampiony, dúfam že sú len na dekór.
Včera na Paprike robil kuchár kŕmenú husaciu pečeň, ale pred úpravou ju trochu posolil a vysvetlil, že aj keď je to proti predpisom, v tomto prípade je to treba, aby tá pečeň lepšie držala, ešte ju obalil zľahka v múke a tak dal opekať, krásen, chrumkavo potom vypadal, k tomu robil ešte prílohu, len si na ňu neviem spomenúť.

Pridaj komentár k receptu: